torsdag 26. juli 2012

Marie gjer ting ho ikkje kan!

Ja, for eg har starta på eit hekleprosjekt! 

I min helklekarriere så er alt eg har laga desse bordskånarane her. Med andre ord, dette er ikkje noko eg har gjort mykje av. Difor startar eg lika så greit på eit kjempestort teppe, med ei oppskrift eg ikkje kan lese (antageligvis av den grunn at eg er dødsdårlig til å lese hekleoppskrift) og som antageligvis tek ein halv evigheit! Godt eg har ein mamma som kan hekle! Muligens ein smule ambasiøst, men det teppet trur eg ville blitt aå fint på den nye sofaen min (som tar 100 år før han kjem!), så i kjent stil så set eg berre i gong og håpar på det beste ;)

Og i anledning nytt-stort-hekleprosjekt så må eg jo ha noko å oppbevare prosjektet i, så kvifor ikkje sy ein fin strikkepose? Det har eg aldri laga før, men satte i gong. Dikta litt underveis, og i løpet av eit kvarters tid så var denne laga, enkelt og greitt:

Med fin fint uglemønster på!
(var einaste stoffet eg hadde tilgjengelig)

Surt vær ute, fint strikkevær inne, heldigvis er det blitt betre vær nå :)
(bilete blei tatt for nokre dagar sidan)
Ønsk meg lukka til! 

torsdag 19. juli 2012

Sommermodus

Lite blogging, men det høyrer vel ferien til! Strikking blir det i alle fall uansett, og da blir det ekstra mykje å blogge om når sommen er på hell (forhåpentligvis). Sidan eg har vore mykje utan skikkelig internettforbindelse og mykje på reisefort har det naturlig nok heller ikkje blitt særlig blogging. Eg har vore både i Skottland, på hytta, i bryllup og heime på Karmøy (og Oslo da sjølvsagt), men slik er vel typisk sommarferie :P 

Har eit par større prosjekt på gong, men foreløbig får dykk som er innom her nøye dykk med nokre småluer som eg har strikka til Amandaprosjektet:

Oppskrift: utgangspunkt i Gros Djevellue men mindre masker
Garn: Babyull
Pinne: nr. 3
Størrelse: nyfødt (trur eg)